Od novembra kreće besplatna škola ruskog jezika u Srpcu

U novoosnovanom Centru za izučavanje ruskog jezika Republike Srpske, koji djeluje u Srpcu, od ponedjeljka 1. novembra kreće besplatna škola ruskog jezika za sve uzraste.

Škola počinje sa radom u 18 časova a zainteresovani polaznici će imati mogućnost da uče ruski jezik od stručnih predavača iz Ruske Federacije i Republike Srpske.

Nastava će se odvijati u čitaonici Narodne biblioteke koja je oformila Centar za izučavanje ruskog jezika u saradnji sa Tambovskim državnim tehničkim univerzitetom u Tambovu i uz podršku Opštine Srbac, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Ministarstva obrazovanja Ruske Federacije.

Svi građani moći će izučavati ruski jezik na ovaj način a škola će naročito biti korisna učenicima, studentima i drugim mladim ljudima koji planiraju posjetiti Rusiju, boraviti ili studirati u njoj, ili koji uče ruski jezik na svojim fakultetima pa će im ovo biti dobra prilika za nadogradnju znanja.

Nakon završetka kursa polaznici će dobiti sertifikate.

Prijave učesnika se mogu izvršiti na brojeve telefona: 051/740-116 i 065/353-773 gdje se mogu dobiti dodatne informacije.

Tagovi: