Ispraćamo još jednu godinu, neka nam je 2020. srećna i berićetna

Još jednu godinu ostavljamo iza sebe, manje ili više uspješnu, ali još smo tu, dakle, nije ni bila tako loša.

Bar na jedan dan zaboravite brige, račune, trku, probleme, pritisak, šefa i posao, ako imate sreće da vam je danas, ili bar sutra neradni dan. Ako ne, svoju Novu godinu vi ćete proslaviti kada vama to bude odgovaralo, to je vaše legitimno pravo i, ne zaboravite, imate i posao.

Opustite se i proslavite što ste za 12 mjeseci stariji, iskusniji, bogatiji za lijepe uspomene, ali i one manje lijepe, koje su vam pokazale koliko možete podnijeti, ponijeti i izdržati.

Zagrlite svoje voljene, čvrsto, i recite im koliko vam znače. Ne čekajete sutra i nemojte da objašnjavamo zašto. Prazninu u srcu koju vam je ostavio neko ko je otišao i nema načina da ga zagrlite, u ovoj noći ispunite zajedničkim uspomenama, smijehom, životom koji vam je podaren da skupa proživite.

Uzmite ono što želite i što vam znači. Pružite ruke, ne plašite se poraza ili odbijanja, jer pružene ruke su odraz vaše snage, čak i kada ishod nije povoljan.

Plačite ako baš morate da se izduvate, plakanje je zdravo, ali mi vam preporučujemo i trčanje, šetnju kroz prirodu, igru sa djecom, životinjama ili bilo koji drugi fizički napor koji će vas riješiti stresa. Izbor je vaš, budite maštoviti.

Za kraj, budite svjetlo jer svjetlu svi hrlimo. Obasjajte nečiji mrak, to će biti vaš mali, ljudski uspjeh.

 

Ekipa našeg i vašeg portala, koji nas povezuje od 2012. godine, u ovoj godini na izmaku od srca Vam želi zdravlje, ljubav, sreću i blagostanje.

Uzdravlje!

Srećna Vam nova 2020. godina