Fudbaleri Sloge sutra otvaraju sezonu u Drugoj ligi zapad

Fudbaleri srbačke Sloge prvu utakmicu nove sezone u Drugoj ligi zapad igraće sutra u gostima sa ekipom BSK-a u Banjaluci.

Predsjednik kluba Branko Grahovac kaže da ambiciozno ulaze u početak prvenstva i dodaje da je zadovoljan pripremama, a cilj im je da se u jesenjem dijelu nađu među prvih pet ekipa.

„Prvi tim Sloge se priprema u skladu sa planom rada i nemamo za sada većih problema. Igrali smo generalnu probu protiv Lijevča i pobijedili sa 3:1. Kao predsjednik kluba mogu reći da sam zadovoljan onim što je urađeno u toku priprema. Imali smo malih korekcija u timu, jedan igrač je otišao a jedan došao. Planiramo dovođenje još jednog igrača i mislim da je to neophodno za rezultate jer nam je cilj da se nađemo među prvih pet ekipa“, rekao je Grahovac.

Dodaje da sa saradnicima radi veoma temeljno i da su ambiciozniji u odnosu na prošlu sezonu.

„Trebalo nam je vremena da postavimo neke stvari na svoje mjesto. Ulazimo u treću godinu kako predsjedavam klubom. Određene dugove sam zatekao, ali je sada Sloga finansijski stabilna, bez dugova, i to je veoma važno jer nam je cilj da se nađemo od trećeg do petog mjesta na tabeli”, kaže Grahovac.

Druga utakmica u novoj sezoni igraće se na domaćem terenu 21. avgusta protiv imenjaka iz Trna.

“Idemo na pobjedu u obje utakmice. Mislim da imamo kvalitetniju i bolju ekipu od oba protivnika pa vjerujem da neće biti problema da osvojimo u startu šest bodova“, smatra Grahovac.

On ističe da je bilo mnogo turbulencija prošle sezone zbog pandemije virusa korona, a mijenjan je i sistem takmičenja.

“Fudbalski savez je bio prinuđen da to uradi ali zadovoljni smo kako je završena sezona i idemo u novi početak”, rekao je Grahovac.

Tagovi: