Najbolji sportisti Srpca u pet kategorija biće proglašeni u utorak 22. januara

Sve je spremno za izbor najboljih sportista opštine Srbac za 2018. godinu koji će biti održan u utorak 22. januara u Centru srednjih škola “Petar Kočić” sa početkom u 17 časova.

Na manifestaciji će biti proglašeni najbolji aktivni sportista, najuspješniji sportski klub, najuspješniji sportski radnik, najuspješniji mladi sportista do 18 godina i najuspješnija mlada ekipa do 18 godina a biće dodijeljena i četiri posebna priznanja za zasluge u razvoju sporta na području opštine Srbac, navode u Opštini.

Stručni žiri je analizirao ostvarene rezultate sportista u prošloj godini, kao i pristigle prijave nakon raspisanog javnog poziva i sačinio konačnu listu dobitnika koja će biti objavljena na finalnoj ceremoniji.

Za razliku od prethodnih godina, manifestaciju će obogatiti i sportsko-zabavni program u kojem će talentovani sportisti iz naše opštine prezentovati svoje vještine.

U programu će nastupiti članovi karate klubova „Borac“ iz Srpca i „Staparski vitezovi“ iz Razboja, polaznici škole fudbala Sloge iz Srpca, plesni par PK „Ritam“ Srbac, Živojin Suvajac i Isidora Cvijetić i članica Plesnog studija „Dens step“ iz Gradiške, Lenka Kasagić iz Srpca.

Manifestacija se organizuje šesnaestu godinu zaredom u organizaciji Radio Srpca a pod pokroviteljstvom Opštine Srbac.

Pozivaju se građani da prisustvuju ovom događaju i pruže podršku najboljim sportistima naše opštine.