Stigla nova stolarija za školu u Kukuljama

Područna škola „Dositej Obradović“ u Kukuljama juče je dobila 30 novih prozora koji su postavljeni na prednjem dijelu škole a donaciju u vrijednosti od oko 25 hiljada KM obezbijedilo je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Ovo je prva faza zamjene stolarije u ovoj školi a u narednom periodu planirano je postavljanje još 25 novih prozora.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kukulje, Radojica Vidović, zahvalio se resornom ministarstvu na ovoj donaciji i podsjetio da je njihovo selo posljednjih godina jedno od najvećih gradilišta na području srbačke opštine, prenosi zvanična internet stranica opštine Srbac.

-Nedavno smo dobili novi društveni dom, a prije nekoliko dana nam je asfaltiran i parking oko doma. Takođe smo nedavno završili asfaltiranje 2.2 kilometara puteva kroz naše selo, kao i prilaz igralištima, a ostaje da asfaltiramo do kraja godine još 4.2 kilometra puteva i prilazni put do objekta Pošte- rekao je Vidović.

Dodaje da je prethodnih godina rađeno i asfaltiranje igrališta kod škole, kao i izgradnja tribina i objekta FK „Mladi Krajišnik“, uz mnoge druge projekte vezane za razvoj infrastrukture, a pomagali su i drugim selima da podignu sportske objekte i društvene domove.