Sloga minimalcem do tri boda

Fudbaleri Ljubića pretrpjeli su treći prvenstveni poraz, pošto su danas u okviriu 9. kola Druge lige RS poraženi od Sloge u Srpcu 1:0.

Blijeda fudbalska predstava u kojoj je pitanje pobjednika riješeno iz prekida. Prvih 45 minuta nije ponudilo puno toga vrijednog pomena. Igralo se na sredini terena, a iz prve prilike domaći su poveli. Igrao se 25. minut, nakon greške veznog reda Ljubića, dosuđen je slobodan udarac iskosa sa lijeve strane za Slogu. Loptu je namjestio Mirković koji pogađa donji desni ugao Ljubićevog gola. U finišu poluvrema gosti su zaigrali bolje, a prvu priliku imao je Fehratović, čiji udarac brani Grahovac.

Nije ni drugih 45 minuta ponudilo fudbalsku ljepoticu. Blijeda fudbalska predstava u kojoj su gosti u 57. prijetili preko Segića, čiji je udarac ukrotio Grahavoc. Još bolju priliku domaći su imali minut kasnije kada je Kopanja sa vrha peterca šutirao pored gola. Ljubić je do boda mogao u sudijskoj nadoknadi ali je udarac Segića prohujao pored gola.

Narednu utakmicu Prnjavorčani će odigrati već u srijedu kada će u 1/8 finala Kupa RS gostovati kod dobojske Sloge, dok će za sedam dana u okviru 10. kola u Prnjavoru gostovati Sloga iz Trna.

Prnjavor.info 

Tagovi: