Nove lopte za Slogine omladince, uskoro stižu i majice

Slogina škola fudbala koju pohađa oko 60 dječaka uzrasta od 9 do 17 godina dobila je bolje uslove za rad nakon što je na poklon stiglo 10 novih lopti a do kraja sedmice će stići i 30 novih majica.

Lopte je donirao sportski direktor Sloge, Branko Grahovac, koji je angažovan kao trener u omladinskoj školi fudbala zajedno sa trenerom Slavkom Vujićem. On će učestvovati i u nabavci novih majica zajedno sa direktorom Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica, Miloradom Kojićem.

- Danas smo odradili trening sa novim jednoobraznim loptama koje se prvi put koriste u omladinskoj školi Sloge. Uskoro ćemo našim omladincima obezbijediti i 30 novih majica a u narednom periodu stiže još toliko, - rekao je Grahovac, piše opština Srbac.

Broj djece u srbačkoj Slogi raste iz dana u dan što je bila glavna motivacija našem legendarnom golmanu kao i direktoru Miloradu Kojiću koji je redovan na utakmicama Sloge, da poboljšaju uslove za rad našeg podmlatka. 

- Omladinski pogon je najvažniji u životu svakog sportskog kolektiva jer se na taj način razvijaju novi igrači koji će u budućnosti preuzeti glavnu ulogu i biti perjanice svog kluba. Mi smo to ozbiljno shvatili i svakodnevno radimo na jačanju i omasovljavanju omladinske škole kako bi što više djece sa područja srbačke opštine dobilo priliku da obuče dres prvog tima, - istakao je Grahovac.