Područna liga Gradiška: Mladi Krajišnik nadigrao Bisere

Mladi Krajišnik iz Kukulja stigao je do prve prvenstvene pobjede u novoj sezoni Područne lige Gradiška. Kukuljčani su na domaćem terenu savladali Bisere iz Čatrnje sa 3:1 i sa jednom pobjedom i jednim porazom drže sedmu poziciju na tabeli sa tri osvojena boda.

Ekipa iz Kukulja je bila dominantna u svim segmentima igre a istakao se dvostruki strijelac Milutin Sekimić dok je jedan pogodak postigao Dražen Đurđić. 

- Ušli smo u novu sezonu sa ambicijama da budemo stabilan član Područne lige Gradiška i da kao i ranijih godina prvenstvo okončano u gornjem dijelu tabele, - rekao je sekretar kluba Radojica Vidović.

On ističe da klub ima kvalitetnu infrastrukturu na kojoj bi mogli pozavidjeti i timovi iz viših rangova takmičenja a zahvaljujući slogi i jedinstvu koja vlada u klubu iz godine u godinu se bilježe solidni rezultati na tabeli a razvija se i omladinski pogon sa brojnim talentima iz ovog kraja.

- Na prvom mjestu nam je druženje i želja da mladima omogućimo kvalitetnije provođenje slobodnog vremena. Svake godine organizujemo i sportsko-zabavno veče na kojem okupimo sve naše prijatelje iz srbačke, gradiške i laktaške opštine i tako prikupljamo sredstva za funkcionisanje kluba. Odziv je uvijek odličan što dovoljno govori koliko se cijeni naš klub i ono što činimo za omladinu ovog kraja, - istakao je Vidović, piše Opština Srbac.

U narednom kolu Kukuljčani će igrati derbi kola na gostovanju kod Kalema, tako da posjetioce na stadionu u Treboljanima očekuje pravi praznik fudbala. 

Rezultati 2. kola Područne lige Gradiška:
Mladi Krajišnik (Kukulje) – Biseri (Čatrnja) 3:1
Kozara (Turjak) – Župa (Milosavci) 6:2
Tamaris (Mrčevci) – Potkozarje (Aleksandrovac) 4:2
Omladinac (Brestovcčina) – Borac (Maglajani) 3:1
Sloga DIPO (Gornji Podgradci) – 13 Skojevki (Grbavci) 3:3
Torpedo (Cerovljani) – Kalemi (Trebovljani) 1:1
U ovom kolu slobodna je bila Sloboda iz Donjih Podgradaca.