Šokantno: Izašao iz zatvora, silovao majku svog cimera, a onda joj postavio bizarno pitanje

Miroslav P. (49) koji je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Požarevcu, uhapšen je zbog sumnje da je silovao S. Đ. (58), preteći joj ubistvom, a potom je zaprosio!

Kako prenose mediji, nasilnik koji je više puta robijao zbog seksualnog zlostavljanja nesrećnu ženu napastvovao je u njenom stanu u jednom beogradskom prigradskom naselju. On je navodno došao kod S. Đ. kako bi od nje uzeo novac i odnio ga njenom sinu, s kojim je zajedno bio u požarevačkom zatvoru Zabela.

Prema riječima izvora iz istrage, sin je majci najavio da će joj u posjetu doći njegov kolega iz zatvora.

– Sin zlostavljane žene pozvao je S. Đ. i rekao joj da mu hitno treba novac, pa da ga pošalje po njegovom ortaku s robije. On je majci rekao i da je Miroslav P. osoba od povjerenja i da je poznavao njegovog pokojnog oca – priča izvor iz istrage.

Sljedećeg dana Miroslav P. je pokucao na vrata S. Đ.

– Predstavio joj se i zamolio da prespava kod nje dok ne obezbijedi sebi neku kuću ili stan gdje će živjeti. S. Đ. mu je to dozvolila, a nasilnik je sljedećeg dana otišao iz kuće – kaže izvor, prenosi Alo.rs.

Međutim, vratio se nekoliko sati kasnije, preskočio ogradu i počeo da lupa na vrata S. Đ.

– Miroslav P. je rekao S. Đ. da nema gdje da spava, da je došao posljednjim autobuskim prevozom iz grada i zamolio da opet prespava u njenom domu, što mu je ona dozvolila ne znajući kakav pakao joj se sprema – priča sagovornik.

Kako dodaje, nasilnik je ujutru probudio S. Đ. i rekao joj da odlazi.

-Popili su kafu da bi joj on iznenada prišao s leđa, stavio ruku na usta, a drugom je uhvatio oko vrata i zaprijetio da će je zadaviti ako bude vrištala! Odvukao je S. Đ. u sobu i silovao je nekoliko puta – kaže izvor.

Nakon toga Miroslav P. je žrtvi rekao da je ona žena njegovog života i da razmisli da li želi da se vjenčaju i žive zajedno.

Već hapšen zbog silovanja

Miroslav P. i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju djevojku. Oni su je na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija, da bi je potom odvezli na groblje i silovali. Braća su tad prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.