Večeras četvrtfinalni parovi na Gradskom turniru u Srpcu

Nakon baraž utakmica poznati su svi učesnici četvrtfinala na Gradskom turniru u malom fudbalu “Srbac 2018”.

Osvajač turnira prošle godine, ekipa Drvoprodeksa 2, neće braniti titulu jer je doživjela poraz u susretu sa Elektroveteranima (2:7). Zanimljivo je da je ovo bila tek prva pobjeda Elektroveterana na srbačkom turniru ali su i pored toga uspjeli da dođu do četvrtfinala. U grupnoj fazi takmičenja ostvarili su jedan remi i dva poraza ali im je i to bilo dovoljno da prođu u naredni krug.

S druge strane, Napredak iz Starog Martinca koji je u grupi ostvario čak tri pobjede neće igrati u četvrtfinalu jer je poražen u baražu od Drvoprodeksa 1 sa 5:2. Dijana tekstil je sa 4:2 savladala Tat-Com, dok je Vodovod bio bolji od Kumana sa 3:0.

Večeras su na raporedu četvrtfinalne utakmice a parovi su:

19.30 Agrodanijel – Elektroveterani
20.20 Kafe bar Stari Srbac – Vodovod 
21.10 Kafe restoran Feniks – Dijana tekstil
22.00 Kontakt Šped – Drvoprodeks 1

Prva utakmica počinje u 19.30 časova.

I dalje su u prodaji tombolski listići za izvlačenje koje će biti organizovano na dan velikog finala, u subotu 14. jula, a glavna nagrada je motocikl skuter. Među nagradama su i poklon tablet Tesla – L7.1 3G, mobilni telefon 3.1 Lite i sportski parfemi Crvena zvezda i Partizan u pakovanjima od 50 mililitara. Cijena listića je 1 KM a jedna osoba može kupiti neograničen broj listića, navode iz Opštine Srbac.

Tagovi: