Konferencija beba u petak na gradskom trgu u Srpcu

Tradicionalna manifestacija Konferencija beba biće održana u petak 29. juna sa početkom u 17.30 časova na gradskom trgu u Srpcu, odlučeno je na prvoj sjednici organizacionog odbora za obilježavanje ove manifestacije.

Kao i prethodnih godina, programom je predviđeno okupljanje učesnika do 18.00 časova gdje će biti izvršena registracija beba rođenih od 28. juna 2017. do 28. juna 2018. godine, javljaju iz Opštine Srbac.

Nakon toga će biti organizovana promotivna šetnja beba i njihovih roditelja gradskim ulicama a potom u 18.30 časova izbor tročlanog predsjedništva u koje će ući najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara.

“Predvidjeli smo i kulturno-zabavni program u kojem će učestvovati mališani Dječijeg vrtića “Naša radost”, Udruženje građana “C.E.Z.A.R.”, Ansambl narodnih igara “Lijevče” i Etno grupa “Vez” kao i zanimljivo takmičenje za roditelje uz prigodne nagrade”, rekao je predsjednik organizacionog odbora Duško Mitrić.

Očekuje se da će se i ove godine uključiti veliki broj donatora koji će obezbijediti poklone za bebe te grickalice i osvježavajuća pića na samoj manifestaciji.

Pokrovitelj manifestacije je Opština Srbac.