Načelnik opštine i predsjednik Skupštine opštine čestitali Ramazanski bajram

Načelnik opštine Mlađan Dragosavljević i predsjednik Skupštine opštine Mirko Stojić uputili su čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u našoj opštini povodom Ramazanskog bajrama.

U svojoj čestitki, načelnik Mlađan Dragosavljević je rekao da je jedan od osnovnih prioriteta lokalne vlasti stvaranje kvalitetnih odnosa sa svim vjerskim zajednicama u BiH.

“Kao potvrda da smo na dobrom putu, svjedoči dobra saradnja i međuljudski odnosi sa pripadnicima Islamske zajednice u našoj lokalnoj sredini, što je osnovni preduslov za zajednički život na ovim prostorima. U želji da takav odnos zadržimo u budućnosti, svim pripadnicima islamske vjerske zajednice želim duhovni mir, sreću i dobro zdravlje”, navodi se u čestitki načelnika Mlađana Dragosavljevića.

Predsjednik Skupštine opštine Mirko Stojić je uputio čestitku vjernicima islamske vjeroispovijesti u svoje lično ime i u ime svih odbornika lokalnog parlamenta sa željom da radosti ovog praznika podijele sa svojom porodicom, dragim prijateljima i komšijama, navodi se na sajtu Opštine Srbac.

“Neka vam bajramski dani proteknu u zdravlju i dobrom raspoloženju i približe nas jedne drugima u izgradnji mira i razumijevanja, dijaloga i saradnje te promovisanju svakog dobra i društvenog napretka, za dobro cijele naše društvene zajednice”, kaže se u čestitki predsjednika Mirka Stojića.