Pet seksi poteza koje svaka žena priželjkuje

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu da je dobar u krevetu.

Kada je seks u pitanju ako se pita većinu trikova, poza i tehnika nikada nije previše. Svako znanje koje će pridonijeti ispunjenju seksualnih fantazija itekako je dobrodošlo.

1. Da je podigne

Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac "zgrabi" i podigne te prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenarij može biti uzbuđujuća.

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi pokazati "grubost". Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu "grubost" koja će je dovesti do točke vrenja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje svilenim šalovima seksi je scenarij u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine

Strastveno "trganje" odjeće je svakako poželjno ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom dijelu njenog tijela, za većinu žena, može biti itekako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno napraviti neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvediv scenarij. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahtjeva ekstra oprez. 

Tagovi: