Škola fudbala ''Drim Tim'' iz Srpca planira učešće na brojnim turnirima

Škola fudbala “Drim Tim” iz Srpca nastupiće 16. juna na internacionalnom fudbalskom turniru u Zagrebu a u septembru ove godine organizuju veliki međunarodni turnir na kojem će ugostiti ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH.

Trener Drim Tima, Dražen Dragosavljević, kaže da će turnir biti održan na terenu FK “Polet” u Sitnešima gdje trenutno polaznici ove škole odvijaju svoje treninge.

“Okupićemo najtalentovanije dječake iz ovih zemalja uzrasta od 7 do 9 godina i nema sumnje da će ovo biti značajno iskustvo za članove naše fudbalske škole koji će imati priliku da u duelu sa svojim vršnjacima usavrše svoje fudbalske vještine”, rekao je Dragosavljević i dodao da ih tokom ljeta očekuju nastupi i na nekoliko turnira u okolnim gradovima.

Škola fudbala “Drim tim” trenutno broji 60 polaznika sa kojima još rade i treneri Zoran Dumonić i Bojan Kuvalja. Odnedavno treniraju na terenima Poleta koji im je obezbijedio potrebne uslove za rad zbog čega se zahvaljuju rukovodstvu ovog kluba na uspješnoj tehničko-poslovnoj saradnji.

“Treninzi se odvijaju tri puta sedmično, i to utorkom, četvrtkom i petkom u vremenu od 18 do 20 časova. Konstantno vršimo upis novih članova od 2007. do 2013. godišta i zainteresovani nam se mogu javiti u tom terminu. Radili smo i sa generacijama 2004/05/06 koje smo sporazumno ustupili Slogi kako bi mogli da igraju takmičarske mečeve na republičkom nivou”, rekao je Dragosavljević.

Posebno ističe jednog od njihovih najtalentovanijih polaznika, Arsenija Sarića, koji je nedavno prošao fudbalsku akademiju čuvenog Anderlehta u Briselu i ostavio dobar utisak, tako da nema sumnje da je pred njim blistava karijera jer je prije više od godinu dana pohađao i fudbalski kamp Reala iz Madrida.

Dragosavljević ističe da mladi fudbaleri u njihovoj školi imaju priliku da učestvuju u raznim kampovima na kojima usavršavaju svoje tehnike i vještine, a jedan od njih je planiran sredinom idućeg mjeseca i trajaće pet dana. U planu je i da se krajem juna organizuje zajedničko druženje sa djecom i roditeljima u prirodi u vidu svojevrsnog izleta.

Opština Srbac