Današnji horoskop: Strijelce i blizance očekuju promjene

Da li će vam zvijezde biti naklonjene na polju ljubavi, šta možete da očekujete na poslovnom, a šta na zdravstvenom planu, saznajte u današnjem horoskopu.

Ovan

Moguće je da će vam dan biti prilično napet i da ćete na sebi nositi veliku dozu odgovornosti. U afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu. Problemi s povišenim pritiskom vas očekuju.

Bik

Dolazi vam šansa za finansijsko poboljšanje iako to niste očekivali. Bez obzira na materijalno stanje, vlada napetost na poslu. Moguće je da ste pronašli osobu koja vam odgovara. Moguća je nesanica ili nervoza.

Blizanci

Nagle promjene vas očekuju. Moguće je da ćete sasvim iznenada “presjeći”. Neki saradnici bi mogli da vas napuste. Niste posvećeni voljenoj osobi jer na svim drugim poljima imate opterećenja. Pazite na nervni sistem.

Rak

Promjena posla vam dolazi i ovaj put je nećete zaobići. Ako to niste očekivali, malo teže ćete naći nova rješenja. Moguće je da ćete imati neku svađu u javnosti ili će voljena osoba dramiti. Problemi sa zubima su naglašeni.

Lav

Jedino što može da vam stvori problem su veća očekivanja. Povoljan je dan za putovanje u inostranstvo. Energični ste, imate samopouzdanje i uživate u dešavanjima na polju flerta. Moguća je sklonost gojenju.

Djevica

Očekuju vas nagle finansijske promjene. Moguće je da ništa neće biti onako kako ste predviđali i očekivali. Skloni ćete biti burnim reakcijama i svađama s voljenom osobom. Moguć je kamen u bubregu.

Vaga

Postepeno prolazi bura koja je bila naglašena u prethodnom periodu. Moguće je da ćete imati priliku za dodatni posao. Veza izlazi iz krize, stanje se stabilizuje i emocije vam se vraćaju. Dobro se osećate.

Škorpija

Riješili ste da privedete kraju važan posao i ništa vas u tome neće spriječiti. Polako će vaša veza ući u kriznu fazu, moguće je da ćete biti skloni novim problemima i svađama koje dolaze. Problemi s krvnom slikom.

Strijelac

Očekuju vas poslovne promjene, moguće je da radno okruženje donosi napetost. Novo poznanstvo koje vas je ostavilo bez daha polako počinje da se pretvara u iščekivanje i nestrpljenje. Pazite na želudac.

Jarac

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, sada ste riješili da stavite tačku na to. Očekuje vas fatalna privlačnost sa osobom koja se potpuno izdvaja iz okruženja na koje ste navikli. Mogući su problemi sa srcem.

Vodolija

Čuvajte se ako planirate putovanje, ništa neće ići onako kako ste željeli i očekivali. Postoje veliki konflikti i polako dižete ruke od traganja za rješenjima kako da spasite vezu. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

Ribe

Moguće je da ćete imati veće troškove nego što ste planirali, ali ćete uspjeti sve to da izbalansirate. Ukoliko imate partnera, manje razmirice postoje, ali sve je rješivo. Nemate zdravstvenih problema.

 

Tagovi: