Predrag Travar: U Srpcu smo svi kao porodica

 Predrag Travar, igrač fudbalskog kluba Sloga iz Srpca, jedan je od najboljih igrača svog kluba ali i čitave Druge lige RS.  Za portal Mojsrbac.info kaže da je u Srbac došao da pomogne Slogi da izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi.

 “Fudbalom se bavim od svoje šeste godine, a svoje prve fudbalske korake sam započeo u Slogi iz Trna, a nedugo poslije toga otišao sam u Borac iz Banjaluke i prošao svu fudbalsku školu”, kaže dvadesetsedmogodišnji Predrag.  

U Srbac je stigao u zimskom prelaznom roku iz Sloge iz Trna.

 “Tu sam došao na prijedlog mog velikog prijatelja Saše Ilića, da pokušamo da pomognemo Slogi da izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi i da se izbori opstanak. U klubu su me svi super prihvatili kako uprava, treneri , tako i igrači, a i navijači koje pozivam da do kraja sezone dolaze u što većem broju i podrže svoj klub,” kaže Predrag.  

Kad je napustio klub iz Trna razišao se i sa starijim bratom koji  i dalje nastupa za Slogu Trn. Često u kući pričamo čiji je klub bolji i ko će gdje pobjediti a i izgubiti. Na terenu kad igramo jedan protiv drugog ne poznajemo se, ali kad se završi utakmica onaj koji izgubi čestita ovom drugom. Često se dešava da onaj poraženi mora ispuniti neku želju onom što je pobjedio.

Pozicija koju igra u ekipi je ofanzivni vezni, a o ponudama drugih klubova trenutno ne razmišlja.

“To je moja trenutna pozicija u ekipi i ona mi nekako najviše odgovara, jer se na njoj najbolje snalazim. Imam još nekih ponuda za nastavak karijere ali trenutno ne razmišljam o tom, fokusiran sam samo na to da sa Slogom ostavarim zacrtani cilj“, kaže Travar i dodaje da je zadovoljan radom uprave kluba, trenutnim igračkim kadrom i trenerom.

“Ekipa predvođena upravom kluba, trenerom i igračkim kadrom koji je izuzetno dobar, ide ka dobrom cilju. Svi u ovom kolektivu daju svoj maksimum i nadam se da će Sloga već od sledeće sezone biti stabilan drugoligaš, a u skorijoj budućnosti i prvoligaš, jer imaju sve uslove za to“, smatra Travar koji je trenutno u vrhu liste strijelaca sa 14 postignutih golova.

„Nadam se da ću dati još neki do kraja prvenstva  i tako još više doprinijeti uspjehu svog kluba“, kaže Predrag Travar, fudbaler Sloge iz Srpca.

Mladen Lukajić