Udruženje građana "C.E.Z.A.R." obilježilo Međunarodni dan mladih

Udruženje građana "C.E.Z.A.R." obilježilo je u ponedjeljak Međunarodni dan mladih učešćem u godišnjoj republičkoj akciji "Formiraj lanac",koja je organizovana u sklopu mreže Volonterskog servisa Republike Srpske, a uz finansijsku podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta. 

Članovi Udruženja i Lokalnog volonterskog servisa ovom prilikom su uredili Omladinski park na Bolničkom brdu i na taj način dali svoj doprinos na u širenju volonterizma na području naše opštine i uređenju životne okoline. 
- U ime Udruženja građana "C.E.Z.A.R." izražavam zadovoljstvo što se sve više mladih uključuje u volonterski rad i prepoznaje njegov značaj, te što pokazuju volju i želju za uređenje našeg grada - kaže Suzana Šarić, koordinator Lokalnog volonterskog servisa i omladinski radnik u Udruženju.
Iz Udruženja podsjećaju da do kraja ove sedmice traje humanitarna akcija ,,Budi mi prijatelj“, koja je pokrenuta prošlog mjeseca, a koja za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora učenicima iz socijalno ugroženih porodica.

Radio Srbac