Kamp za najbolje mlade tenisere počinje 19. avgusta

Teniski klub Srbac u saradnji sa Teniskim savezom RS, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta i Opštine Srbac, organizuje edukativno-vaspitni teniski kamp koji će biti održan od 19. do 24.avgusta. 

Po riječima direktora Teniskog kluba Srbac Slavka Dragosavljevića, planirane aktivnosti će se odvijati na teniskim terenima u Srpcu, dok će učesnici kampa biti smješteni u Etno kampu ,,Platane“, gdje teniseri imaju odlične uslove za odmor i kondicione treninge. 
Dragosavljević dodaje da se kamp održava od 2007.godine i da jedini ove vrste u RS i BiH, te da okuplja najbolje tenisere uzrasta do 14 godina. Ove godine se očekuje učešće mladih sportista iz Republike Srpske, Srbije i Hrvatske. 
- Svih ovih godina uspješno organizujemo kamp, a pauzirali smo samo 2013.godine i to iz opravdanih razloga. Drago mi je što se na području naše opštine organizuje ovakva edukacija, za koju mogu reći da je jedinstvena u BiH. Siguran sam da će i ovogodišnji kamp za omladinu biti lijepo i korisno iskustvo - kaže Dragosavljević.

Radio Srbac