Ekipa "Dijana tekstil" pobjednik 56. Gradskog turnira u malom fudbalu

Sinoć su na Gradskom turniru u malom fudbalu Srbac 2019, pred punim tribinama, odigrane finalne utakmice čime je stavljena tačka na 56. srbački turnir u malom fudbalu.

Prvo mjesto i nagrada od 5.000 KM pripala je ekipi ,,Dijana tekstil“ koja je u meču za prvo mjesto bila bolja od ekipe ,,NK Kladari“ i slavila ubjedljivu pobjedu od 4 :0. Pobjednički pehar, diplomu i novčanu nagradu za osvojeno prvo mjesto, uručio je načelnik opštine Mlađan Dragosavljević.
Pehar, diploma i novčana nagrada od 1.000 KM za drugo mjesto pripala je ekipi ,,NK Kladari“, a treće mjesto zauzela je ekipa Trgovinska radnja ,,Dijana“ Gradiška, kojoj je pripala nagrada od 500 KM. 
Utakmica za treće mjesto nije odigrana, jer se ekipa ,,Gradiška“ nije pojavila na meču, tako da je automatski službenim rezultatom 3:0, ekipa Trgovinske radnje ,,Dijana tekstil“ proglašena za trećeplasiranu ekipu na turniru. 
Umjesto utakmice za treće mjesto odigrana je revijalna utakmica svih mališana, koji su sinoć prisustvovali finalnoj večeri. Član ekipe Trgovinske radnje Gradiška Srđan Anđić je ujedno i najbolji strijlec turnira sa 8 postignutih golova.
U nagradnoj igri koja je organizovana za gledaoce, najviše sreće imao je Konstantin Gačić iz Beograda,koji je u posjeti kod strica u Poveliču i kome je pripala prva nagrada motor skuter.
U revijalnom dijelu programa nastupile su članice UG ,,C.E.Z.A.R.“ na čelu sa direktoricom Tanjom Šnjega, koje su se predstavile srbačkoj publici sa tri koreografije u kategoriji ritmička gimnastika.
Turnir je zatvorio predsjednik Organizacionog odbora Branko Grahovac i zakazao novo druženje sledeće godine.

Radio Srbac