SDS reaguje: “Da li ‘ZaJedno za Teslić’ znači zajedno za one koji bespravno grade?”

Nakon Doboja bilbordi sa vizuelnim identitetom pokreta „ZaJedno za Doboj“ pojavili su se juče i u Tesliću, ali pod nazivom „ZaJedno za Teslić“.

Iz SDS Teslić navode da je poznato da su taj pokret u Doboju za potrebe prijevremenih izbora osnovali bivši članovi SDS-a, kao prelazno riješenje na putu ka članstvu u SNSD.

– Pokret „ZaJedno za Teslić“ za sada nije javno promovisan, ali iza njega takođe stoje bivši članovi SDS iz Teslića, takozvani „papci“ koji su stranku napustili zbog ličnog interesa i isto tako na putu ka članstvu u SNSD, samo što izgleda da na izbornoj listi SNSD-a naredne godine nema dovoljno mjesta za sve „papke“ – navode oni u saopštenju.

Iz SDS Teslić postavljaju nekoliko pitanja:

„Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za njih lično i pojedinačno ili za nas sve Teslićane?

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za one koji su se prodali SNSD, pa s obzirom da ih izvorni SNSD s pravom prezire, po naredbi velikog mentora Bogdanića koji drži upravljačku palicu, po uzoru na „ZaJedno za Doboj“ pravi „ZaJedno za Teslić“ od otpadnika i slabih karika iz SDS-a?

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za one koji su prodali mandat koji su dobili kao kandidati SDS-a i povjerenjem od članova SDS-a, pa su sve te dobre ljude i njihovo povjerenje izdali za 100 ili 200 hiljada КM i za stanove i nekretnine?

 

КО СТОЈИ ИЗА БИЛБОРДА „ЗАЈЕДНО ЗА ТЕСЛИЋ“? Након Добоја билборди са визуелним идентитетом покрета „ЗаЈедно за Добој“...

Posted by СДС Теслић / SDS Teslić on Tuesday, June 11, 2019

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za one koji su nelegalno stavili pod svoju kontrolu javne ustanove u Tesliću, pa te iste uništavaju finansijski i kadrovski, zapošljavajući tamo čak i supružnike u paru, pa su samo dodatni rashodi za plate dovoljni za bankrot kroz par godina?

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za one koji bespravno grade i rade bez zakonom propisanih dozvola?

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za one koji su organizovali referendum za opoziv načelnika Miličevića i bespotrebno potrošili 160 hiljada KM, koji su se mogli upotrijebiti za razvoj Teslića?

Da li „ZaJedno za Teslić“ znači ZaJedno za bivšeg ministra koji je šest godina blokirao sve projekte za Teslić u institucijama i u Vladi Republike Srpske?“

– Iza svega naravno ne stoji interes za dobrobit Teslićana, nego samo lični interes nekolicine pojedinaca i interesne grupe iza Dragana Bogdanića, koji se nije proslavio radom za Teslić i Teslićane, onda kada je bio najviše u prilici i na najboljoj poziciji da pomogne – navedeno je u saopštenju SDS Teslić.