Mladost ”ovjerava” finale

Odbojkaši Mladosti, večeras će u Brčkom od 18 časova, ugostiti banjalučki Borac u revanš utakmici polufinala plej-ofa šampionata BiH.

Brčaci, koji su aktuelni osvajači duple krune, u prvom meču u Banjaluci slavili su pobjedu rezultatom 3:1. Mladost je apsolutni favorit, a odbojkaš Jovan Ćendić upozorava na oprez.

- Borac je ekipa koja iskoristi svaku šansu koju im dopustite, to je pokazala i u prvom meču kada su u drugom setu ostvarili možda najubjedljiviju pobjedu koju je neki tim ove sezone ostvario protiv nas. Upravo zbog toga moramo maksimalno oprezno ući u ovaj meč i pokušati riješiti pitanje plasmana u finale već nakon druge utakmice. Nismo kompletni, imamo povređenih igrača, ali ipak mislim da je kvalitet na našoj strani i da možemo doći do trijumfa – rekao je Ćendić.

Davor Džombić odbojkaš Borca kaže da se njegov tim još uvek nije predao.

- Mladost jeste najkvalitetniji tim u BiH, međutim, to ne znači da ćemo se mi predati i prije same utakmice u Brčkom. U prvoj utakmici u većem dijelu nismo bili na visini zadatka, ali smo pokazali da možemo da se nosimo sa njima. U ovom meču ćemo pokušati da pružimo što jači otpor, pa zašto da ne, da pokušamo izboriti i majstoricu – rekao je Džombić.

Tagovi: