Bravo: Svetislav Savanović i Milica Kandić državni prvaci u standardnim plesovima

Plesni klub ,,Ritam“ Srbac uzeo je učešće i ostvario zapažene rezultate na Državnom prvenstvu BiH u latinoameričkim i standardnim plesovima, koje je održano proteklog vikenda u Brčkom. Srbački plesači su se sa takmičenja vratili sa jednom zlatnom i tri srebrne medalje. Organizatori ovog takmičenja bili su Savez sportsko-plesnih klubova BiH i Plesni klub ,,Mambo“ iz Brčkog. 

Svetislav Savanović i Milica Kandić osvojili su prvo mjesto u standardnim plesovima u kategoriji Odrasli, dok su u istoj kategoriji druga mjesta u standardnim i latinoameričkim plesovima osvojili Živojin Suvajac i Isidora Cvijetić.
Marko Miljević i Julija Kandić zauzeli su drugo mjesto u latinoameričkim plesovima, u kategoriji Omladinci, piše Radio Srbac. 
Po riječima Viktorije Savnović,glavnog trenera Plesnog kluba,,Ritam“,takmičenje je bilo organizovano na visokom nivou, a za plesače iz Srpca ovo je bio još jedan uspješan nastup, na kojem je nagrađen njihov rad, trud i talenat .
Pored Državnog prvenstva, organizovano je i takmičenje za solo, duo i trio, zatim latino grupe i formacije, a u večernjem dijelu programa je bila „ Gala veče “ na kojoj su učestvovali plesni parovi iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Slovačke, Libana i BiH.

Tagovi: