Odbojkašica "Bimal - Jedinstva" Katarina Popović: U Banjaluci opravdati ulogu favorita

Odbojkašice "Bimal - Jedinstva" apsolutni su favoriti na finalnom turniru Kupa Bosne i Hercegovine koji se u petak i subotu održava u Banjaluci, i sve osim njihovog novog trofeja bila bi prava senzacija.

Naime, na turniru koji počinje već sutra snage će odmjeriti, u premijernom meču od 17.00 časova, "Bimal - Jedinstvo" i "Sloboda" iz Tuzle.

Jedna od najboljih igračica u timu koji sa klupe predvodi Smail Pezerović, primač servisa Katarina Popović, svjesna ja uloge favorita, koju svakako popularne "Princeze" moraju opravdati na terenu.

- Mi smo sigurno glavni favoriti na završnom turniru u Banjaluci, svjesni smo te činjenice, dobro smo se spremili za ovaj turnir, a ovdje moramo da potvrdimo naše odlične igre ove sezone. Vjerujem da će i atmosfera biti dobra, te sa nestrpljnjem čekamo početak, i prvi meč sa Slobodom -  kazala je Popovićeva koja je svoj prvi trofej Kup-a BIH osvojila 2014.godine u dresu Gacka.

Ona naglašava da se odlično adaptirala u klubu koji je 10 puta osvojio ovo takmičenje, te ponio titulu šampiona države čak 12 puta.

- Moram reći da sam zadovoljna sezonom, igrama ekipe, ali i mojim individulano. Vrijedno treniramo i radimo, u dobroj smo formi, koju ćemo, iskreno se nadam zadržati, kako u završnici Kupa, tako i do završetka prvenstva - jasna je Popovićeva.

Podsjetimo u drugom meču sutra naveče( petak) snage će odmjeriti BL Volley  i Kula - Gradačac dok će finale biti u "Boriku" u subotu od 20 časova.

Miloš Vasiljević