Umoran Lav, Djevica pod stresom

OVAN

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za rješavanje manjih poslovnih problema. Na emotivnom planu vas očekuje povoljna faza za nove zajedničke odluke sa voljenom osobom. Problemi vezani za krvotok.

 

BIK

Riješili ste većinu važnih obaveza na ovom polju. Današnji dan vam donosi priliku da se odmorite i opustite. Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan dam. Osjetljivi bubrezi.

 

BLIZANCI

Funkcionišete pod pritiskom i možete lako doći do problema na polju posla. Dosta toga vas opterećuje. Ako ste slobodni, današnji dan će vam donijeti priliku da upoznate novu osobu. Pad imuniteta je naglašen.

 

RAK

Došao je trenutak da donesete konačnu odluku da li ostajete na starom poslu ili prelazite na novi. Možete da očekujete zanimljiva poznanstva. Povoljan vam je dan za početak nove ljubavi. Osjetljiv grudni koš.

 

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspjećete da ostvarite značajno poboljšanje na materijalnom planu. Bračni partner će vam biti maksimalno posvećen. Naredni period je povoljan da vaš odnos popravite. Solidno zdravlje.

 

DJEVICA

Nije vam lako da ispunite očekivanja koja ste sami sebi nametnuli. Ni vi niste od kamena, svako ima pravo na grešku. Moguće je da vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti prilično važna za vas. Problemi sa kožom.

 

VAGA

Finansijska situacija vam je nepovoljno prikazana. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa dugovanjima. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta preokreta sa partnerom. Bez problema sa zdravljem.

 

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati manje probleme u komunikaciji sa saradnicima. Dosta tenzije vlada u vašem poslovnom okruženju. Moguće je da ćete uskoro ući u vezu koja će trajati na duže staze. Potreban vam je san!

 

STRIJELAC

Pred vama je period u kojem možete da ostvarite značajne promjene na polju posla. Maštate o osobi koja vam se dopada duže vrijeme. Danas bi mogla da vam se ukaže prilika za kontakt sa njom. Nesanica vas muči.

 

JARAC

Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Ukoliko ste zauzeti, moguće je da sa voljenom osobom danas nećete imati dobru komunikaciju. Povećajte unos vitamina i minerala.

 

VODOLIJA

Nemojte da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti svoje planove danas. Dosta toga će vam se preokrenuti. Moguće je da vam je potrebna distanca od voljene osobe kako bi shvatili šta zaista osjećate. Kičma vam je osjetljiva.

 

RIBE

Promene velikih planova vas očekuju. Biće potrebno da se prilagodite okolnostima. Sudbina vam je naklonjena. Imate dobar odnos sa voljenom osobom koja je iskrena prema vama. Vaša veza lijepo napreduje. Izbjegavajte alkohol.

Tagovi: