Devet stvari koje žene rade prije seksa

Spontani seks jedan je od najboljih osjećaja na svijetu, ali postoje i prednosti ako unaprijed znate šta će se desiti. Iako se podrazumijeva da muškarci ne mare za takve stvari, žene kao i uvijek vole biti spremne kako bi izgledale što bolje.

Ovih devet stvari žene rade prije seksa:

Ženska koža nije glatka 24/7. Zapravo, kada je zima, žene se depiliraju samo kada je to prijeko potrebno. Zbog toga se prije seksa žene depiliraju kako bi izgledale savršeno i besprijekorno.

Većina muškaraca prosto obožava lijepa i uredna ženska stopala. Pa zbog toga, ukoliko će ih momak vidjeti, onda je poželjno da nokti budu nalakirani. Žene obično preporučuju crveni lak.

Žene uvijek paničare hoće li uraditi sve kako treba, posebno ako je riječ o novom partneru.

Žene će provesti i do sat tražeći idealno seksi rublje za svog novog partnera.

Osim što satima biraju donji veš, biraju i šta će nositi u toku dana. Ovo se odnosi na žene koje još uvijek ne žive sa svojim partnerima. Razmišljaju o tome hoće li obući nešto klasično ili otmjeno, a istovremeno atraktivno. Žene savjetuju da ne nosite ništa što ima previše dugmadi i što je prekomplikovano za skinuti, prenosi Klix.ba.

Mnoge žene se pitaju da li su one te koje treba sa sobom da ponesu zaštitu.
Baš kao i muškarci, i žene se vole pohvaliti svojim seksualnim poduhvatima. Zbog toga će gotovo uvijek nazvati prijateljice i pohvaliti im se šta ima novo na njihovom ljubavnom planu.

Prave mentalnu listu u glavi šta ponijeti za jutro poslije i šta će im biti potrebno ako budu prespavale kod njega. Razmišljaju da li trebaju ponijeti četkicu za zube, kremu za lice, žvake i čist veš.

Vjerovali ili ne, žene prije seksa popiju čašu-dvije vina. Tako se lakše opuste.

 

Tagovi: