Srpčanin Željko Sekulić u stručnom štabu premijerligaša Krupe

Fudbalski klub Krupa koji se takmiči u Premijer ligi BiH dobio je značajno pojačanje u vidu Srpčanina Željka Sekulića koji se priključio stručnom štabu kao savjetnik za stručno-naučna pitanja.

Sekulić je predstavljen kao značajno pojačanje kluba iz Krupe na Vrbasu i sigurno je da će dugogodišnjim iskustvom doprinijeti svom novom timu u borbi za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Radi se o bivšem istaknutom fudbaleru Sloge iz Srpca, Kozare, banjalučkog Borca i Laktaša. U njegovoj igračkoj karijeri od uspjeha se ističu osvajanje Kupa RS s Kozarom 2001. i Prve lige RS s Laktašima 2007. godine, kao i višegodišnje iskustvo igranja u Premijer ligi BiH.

Sekulić je rođen 1976. godine u Bosanskoj Gradišci, a završio je Fakultet fizičke kulture u Novom Sadu. Magistrirao je i doktorirao na Fakultetu fizičkog sporta u Banja Luci gdje je od 2005. radio kao asistent, viši asistent, docent, prodekan za nauku i međunarodnu saradnju, sa trenutnim zvanjem vanrednog profesora u užoj naučnoj oblasti Sportske i rehabilitacione nauke. Objavio je veći broj naučnih radova i dvije knjige.

Fudbalski klub Krupa nakon 19 odigranih kola trenutno se nalazi na pretposljednjem 11. mjestu Premijer lige BiH sa 13 osvojenih bodova.