Srbac: Policija identifikovala lice osumnjičeno za dvije krađe

Policija je i lišila slobode Z.T. iz mjesta Razboj Lijevčanski, opština Srbac, za koje postoji sumnja da je počinio dva krivična  djela ,,Teška krađa“ na području Gradiške.

Policijskoj stanici Gradiška, juče oko 10:00 časova, prijavljeno je da je u toku prethodne noći izvršena provala u ugostiteljski objekat u Gradišci, te je iz aparata za igre na sreću otuđen novac. Operativnim radom policijskih službenika identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala Z.T. koje se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage provalilo na ulazna vrata ugostiteljskog objekta. Iz aparata za igre na sreću je otuđio novac u iznosu od oko 400,00 KM.

Ista osoba je istoga dana provalila i u kuću (D.L.) u Gradišci. Provaljivanjem kroz balkonska vrata  Z.T. je izvršio premetačinu i otuđio za sada nepoznate stvari.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

B. G.

Tagovi: