Spletom nevjerovatnih okolnosti Ognjen Vranješ izbjegao zemljotres

Fudbaler iz Banje Luke Ognjen Vranješ spletom srećnih okolnosti izbjegao je veliki zemljotres u Turskoj koji je odnio hiljade života, a ispostavilo se da mu je povreda možda i spasila život.

Naime, on se povrijedio prije nekog vremena na utakmici protiv Galatasaraja, nakon čega se vratio u rodni grad na oporava, što znači da je malo prije razornog zemljotresa napustio je Antakju koja je teško stradala. Tako se zahvaljujući povredi nije našao na mjestu velikog zemljotresa, a na društvenim mrežema objavio je nekoliko poruka podrške stradalima.

Ovakvu sreću nije imao njegov saigrač Kristijan Atsu koji je bio u jednoj zgradi sa direktorom kluba Tanerom Savutom, a nakon što se ona srušila, ostali su zarobljeni i još uvijek se traga za njima.

Iako su mediji prenijeli da je pronađen, to se nažalost ispostavilo kao netačna informacija, pa spasioci još uvijek tragaju za bivšim igračem Čelsija.

Vranješ je ljetos postao član Hatajspora za koji je od početka sezone odigrao 15 utakmica u turskoj Superligi, prenosi Kliks.

srpskainfo.com