Staparskim vitezovima sedam medalja na Otvorenom prvenstvu Republike Srpske

Klub borilačkih sportova Staparski vitezovi iz Razboja LJevčanskog osvojio je sedam medalja na Petom otvorenom prvenstvu Republike Srpske koje je održano prije dva dana u Čelincu. Takmičenje je organizovano pod okriljem Karate saveza Republike Srpske, uz učešće 170 karatista iz 15 klubova, a organizator je bio Univerzitetski karate klub Vrbas iz Banjaluke.

Staparski vitezovi su nastupili sa šest takmičara a svi su se vratili kući sa medaljama. Na takmičenju su nastupili ispred karate kluba “Sensei Karate Do” iz Nove Topole sa kojim imaju aktivnu saradnju.

Najviše priznanja osvojio je Slaven Tadić koji je osvojio zlato u katama i bronzu u borbama. Do zlatne medalje stigli su i Aleksandra i Anastasija Gavranović i Matea Nedić a srebro su osvojili Marko Drinić i Pavle Knežević.

„Čestitamo našim članovima na pokazanom znanju sa željom da nastave dalje raditi na sebi kako bi na svakom sljedećem takmičenju bili sve bolji“, rekao je trener kluba Danijel Drinić.

U narednom periodu, Staparski vitezovi će učestvovati na republičkom prvenstvu za djecu do 13 godina koje će biti održano u Banjaluci a u planu je i nastup na BUSHIDO takmičenju koje je bilo planirano u martu, ali je zbog pandemije virusa korona pomjereno za jun.