Sloga u Srpcu deklasirala teslićki Proleter sa devet golova u mreži

U  okviru 13. kola drugoligaškog zapada zabilježena je goleada u Srpcu. Domaća Sloga nije bila dobar domaćin Proleteru iz Teslića, pa mu  je zatresla mrežu čak devet puta.

Najraspoloženiji za igru bio je Nikola Kopanja, četverostruki strijelac Srpčana. Preostalih pet golova postigli su, Zelenac i Vasić sa po dva gola i Nježić, jedan pogodak. Kopanja je nakon ove utakmice izbio na drugo mjesto liste strijelaca Druge lige zapad sa 12 pogodaka.

Sjajnu partiju na utakmici prikazala je i odbrana Sloge kojom je komandovao iskusni golman Branko Grahovac, a dostojno ga je na golu zamijenio mladi Nemanja Smiljanić koji je u igru ušao u 56. minutu.

Ovo je bila jedna od najboljih utakmica Sloge u posljednje vrijeme i najuvjerljivija pobjeda još od maja prošle godine kada su na domaćem terenu savladali Ozren iz Petrova istim rezultatom.

Sloga je sa nova tri boda osma na tabeli sa 16 bodova, dok je Proleter posljednji, na četrnaestom je mjestu sa svega sedam bodova..

Ovom utakmicom okončan je prvi dio sezone u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa zapad, a proljećni dio prvenstva Sloga će otvoriti na domaćem terenu kada će dočekati Slogu iz Trna.

B. G.

Tagovi: