Sloga ponosna na svoje omladince, u toku upis novih polaznika a članarina je besplatna

Fudbalski klub „Sloga“ Srbac obavještava roditelje dječaka uzrasta 2011. 2012. i 2013 godište, da je u toku upis novih članova.

Prvi trening će biti održan u ponedeljak 23. novembra u 17.30 časova u sportskoj dvorani “9. januar” u Srpcu.

Prijave se mogu izvršiti kod trenera Dragana Tendžerića na broj telefona 066/090-343 ili na prvom treningu.

Predsjednik kluba Branko Grahovac kaže da će članarina za sve polaznike biti besplatna i da će biti tako sve dok je on na čelu ovog kolektiva.

„Sa ponosom mogu reći da je Sloga jedini klub u Republici Srpskoj gdje djeca ne plaćaju članarinu. Klub je obezbijedio sve uslove za rad, bez ikakve naknade, kao i prevoz na sve gostujuće utakmice“, rekao je Grahovac.

On podsjeća da je prije tri godine sazvao prvi trening omladinskih kategorija Sloge, a odazvalo se ukupno 14 dječaka u devet generacija.

Nakon tri mjeseca rada, okupilo se oko 50 dječaka. U prvoj godini, cilj je bio omasoviti omladinske kategorije, te formirati takmičarske ekipe, pionire i kadete, prenosi zvanična internet stranica Opštine Srbac.

„To smo uspjeli, a rezultat nam je bio u drugom planu. U drugoj takmičarskoj godini imali smo 80 dječaka. Nije bilo većih uspjeha na terenu i znali smo gubiti utakmice sa 7 do 8 golova razlike, ali smo bili strpljivi. Uspjeli smo da motivišemo djecu i uvjerimo ih da njihovo vrijeme tek dolazi, kako ne bi bili razočarani lošim rezultatima“, kaže Grahovac.

Mukotrpan trogodišnji rad trenera Slavka Vujića i Branimira Dabića, te nešto kasnijè priključenih Jovice Rakića i Dragana Dudija Tendžerića, počeo je davati fantastične rezultate.

Danas Sloga broji oko stotinu djece i postala je respektabilan fudbalski kolektiv koji se kvalitetno nosi na terenu sa svim protivnicima.

„Svaki minut koji smo uložili u ovu djecu bio je vrijedan, jer ulaganje u njih je ulaganje u budućnost. Zato očekujem da nam se u ponedjeljak priključi što veći broj polaznika jer će imati sve potrebne uslove da kvalitetno treniraju. Takođe mogu s ponosom najaviti i kapitalna ulaganja u infrastrukturu kluba u naredne tri do četiri godine, jer ovaj klub sa višedecenijskom tradicijom to i zaslužuje“, istakao je Grahovac.

Tagovi: