Razvodi se Džejms Hetfild

Frontmen Metalike, Džejms Hetfild, (59) podnio je zahtjev za razvod braka od supruge Frančeske Hetfild (52) sa kojom je više od dvije decenije, piše TMZ.

Hetfild je papire predao u Koloradu gdje živi njegova porodica. Navodi se da su bivši partneri i dalje u kontaktu prije svega zbog djece, kćerki Kali (20) i Marčele (16) i sina Kastora (18).

Džejms i Frančeska su se upoznali 1992. a vjenčali 1997. godine, muzičar je izjavio 2005. da mu je supruga mnogo pomogla da sazri kao i da mu je neprijatno zbog bivših destruktivnih ispada izazvanih zavisnošću i problemima sa bijesom.

Džejms Hetfild od 2002. ne konzumira alkohol, a govorio je i da mu je Frančeska pomogla da se konstruktivnije bori sa problemima.

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 300 miliona dolara. Nakon više decenija koje je proveo u Sjevernoj Kaliforniji odlučio je da se preseli sa porodicom u Kolorado jer se umorio od negativne reakcije lokalnog stanovništva koje nije blagonaklono gledalo na njegove političke stavove i stil života.

nezavisne.com

Tagovi: