Rakić: Ekonomski razvoj Srpca preduslov za bolji život

“Mi želimo da ljudi u Srpcu ostaju, rade i žive dobrim životima, a preduslov za to je ekonomski razvoj. To je moguće postići stručnim i odgovornim radom, što će biti moji prvi principi djelovanja kao načelnika“, rekao je Nebojša Rakić, kandidat PDP-SDS na današnjem otvaranju kampanje u Srpcu.

Rakić ističe da je dugogodišnjim uspješnim radom na rukovodećim pozicijama u privredi stekao potrebno iskustvo za ostvarenje tog cilja, kao i za mogućnosti međusobnih uvezivanja loklnih zajednica, te kako kaže, „vidi Srbac kao opštinu ekonomski povezanu sa gradovima u Srbiji i regiji“.

"Podizanje ekonomije sa trenutne pozicije je preduslov za više izdvajanja za boračke i socijalne kategorije, što mi je takođe jedan od ciljeva. Svaki čovjek u Srpcu mora da živi lijepo, siguran da njegova opština stoji uz njega“, istakao je Rakić. Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a, prisustvovao je otvaranju kampanje i pozvao sve učesnike izbornog procesa na korektnu i fer kampanju:

"Mi očekujemo pobjedu našeg kandidata, gospodina Rakića, kao i odličan rezultat liste PDP-a na čelu sa dr Sašom Jovičićem. PDP i naši koalicioni partneri u Srpcu spremni su da preuzmu odgovornost za svoju opštinu i zadovoljstvo mi je što sam danas ovdje da najavim veliku pobjedu“, istakao je Crnadak.

Tagovi: