Pronađeno 3,2 kg skanka, uhapšeni muškarac i žena

Žensko lice iz Dervente, koje uhapšeno u akciji "Ukrina jedan" u kojoj je oduzeto 3,2 kilograma skanka, sprovedeno je u Okružno javno tužilaštvo Doboj, a u poslijepodnevnim časovima biće predat i muškarac iz Gradiške, rečeno je na konferenciji za novinare predstavnika Policijske uprave Doboj.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Dragan Sušić rekao je da je juče na području Dervente pretreseno vozilo i lice i da je pronađena droga, a na području Gradiške pretresena su tri stambena objekta i tri vozila i pronađeni ostaci marihuane i jedna prostorija koja je ranije služila kao laboratorija za proizvodnju ove droge, te određena količina puščane municije.

Prema njegovim riječima, za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojne droge Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju podnesen je izvještaj protiv ova dva lica, koja nisu od ranije poznata policiji.

Sušić je dodao da će Policijska uprava Gradiška dokumentovati krivično djelo proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Sušić je dodao da su jučerašnju akciju sproveli policijski službenici iz Dervente i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Gradiška.

(Nezavisne)

Tagovi: