Potraga za mališanima traje duže od 24 časa, a od njih ni traga ni glasa

Dječaci P. B. (10) i A. M. (11) posljednji put su viđeni juče oko 14 časova na Dunavu u Apatinu u Srbiji, nakon čega im se gubi svaki trag.

Sve dežurne službe su na terenu i od juče tragaju za dječacima, a porodice mališana su neutješne i čekaju bilo kakvu informaciju. Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najprije su pronađene stvari dvojice nestalih dječaka bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa.

Na terenu su i ronioci, potraga za mališanima traje duže od 24 časa, a porodice nestalih dječaka su neutješne.

Kako priča rođak nestalog desetogodišnjaka, mališan je prošle nedjelje proslavio rođendan, a sada ih je snašlo ovako nešto.

– On je mezimac porodice, najmlađe dijete, ima dvije starije sestre.. Prošle nedjelje je proslavio rođendan, bio je presrećan, svi smo.. I sada ovako nešto da se desi, strašno šta nas je snašlo – priča rođak.

Podsjetimo, dječacima se izgubio trag juče oko 14 časova. Kako su mještani Apatina ispričali, oni su došli na pecanje na Dunavu, piše Blic.

– Njih trojica su došli ovdje, dvojica koji su nestali počeli su da se izuvaju i da ulaze u vodu. Zvali su i trećeg, ali je on odbio. Počeli su da ga zovu, da uđe sa njima, ali je samo rekao: “Ja tu ne ulazim”, sjeo na bicikl i otišao bez riječi. Poslije toga oni su nestali – kaže mještanin.

 

Tagovi: