Otkriveno ko će igrati Mariju u nastavku kultne "Žikine dinastije" FOTO

"Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastaviće priču jednog od likova koje smo vidjeli u originalu. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. On je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina, a isto tako ćemo u "svojoj ulozi" Marije ponovo vidjeti i glumicu Rialdu Šebek.

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspješan psihoterapeut, a vijest o nastavku serijala zatekla ju je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je poslije toliko godina i promjene profesije riješila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

"U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, prije svega, komunikacija, rad s ljudima koje cijenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smijem", rekla je ona.

Ona se osvrnula i na vrijeme snimanja "Žikine dinastije", pa komentarisala šta se to promijenilo u porodičnim odnosima danas.

"Ako gledamo šta se sada događa, onda uzroke treba tražiti u vremenu u kome ih nismo uočavali, ali su se tada stvarali. Moja junakinja Marija nema kontakt sa roditeljima zbog njihove opsjednutosti prestižom, snobizmom, klišeima i lažnom egzistencijom. S druge strane je Žika Pavlović, koji u svojim poznim godinama odlazi da radi ponovo kao gastarbajter, što i simbolički nešto govori. Njegov "vodoinstalaterski" humor terapetski djeluje na nas. Uostalom, i moj posao je sličan: psihoterapeuti su 'vodoinstalateri' ljudske duše. Kroz Gidrin humor otkriveno je mnogo toga o našem porodičnom i društvenom životu. Dao nam je priliku da se sebi nasmijemo, ali i da se u sebe, nekako, zagledamo", objasnila je Rialda.

Producent filma "Luda godina" Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) pojaviti Vlada Petrović (Boba), Nikola Kojo (Miša) i Vesna Čipčić, kao Elza.