Novi uspjeh za braću Gavranović, osvojili bronze na Otvorenom prvenstvu BiH

Srbački karatisti Stefan i Nemanja Gavranović još jednom su prikazali svoj raskošni talenat osvojivši bronzane medalje u katama na Otvorenom prvenstvu BiH koje je proteklog vikenda održano u Zenici.

Obojica su nastupili kao članovi Kluba borilačkih sportova Modriča. Nemanja je osvojio bronzu u kategoriji od 9 a Stefan u konkurenciji karatista od 10 godina.

Ovo je samo jedno u nizu brojnih priznanja koje su osvojili proteklih mjeseci. Stefan je u novembru prošle godine osvojio srebro na svjetskom prvenstvu pod okriljem Svjetske karate federacije (WKC) a nastupao je za reprezentaciju Republike Srpske, navode u Opštini Srbac.

Iako ima tek 10 godina, Stefan je u septembru ove godine osvojio bronzu u katama na kup takmičenju u Modriči a prije toga je na kupu u poljskom Ščećinu osvojio srebro.

U decembru prošle godine proglašen je i za najperspektivniju mladu nadu na takmičenju u Šamcu koje su organizovali Karate federacija RS i Ujedinjeni karate savez (WKF). Na istom takmičenju osvojio je zlato, dok je Nemanja stigao do srebra.

Tagovi: