Nova vrsta teniske podloge u Lipcu kod Doboja (FOTO)

Iako je do održavanja Lokalnih izbora u BiH ostalo još gotovo pola godine, političari su odavno počeli da se dodvoravaju potencijalnim biračima, želeći da pridobiju njihove simpatije i da ih na neki način obavežu da im daju glas 15. novembra.

U tome u Doboju svakako prednjači SNSD, koji je u neformalnim, ali i zvaničnim istupima njegovih funkcionera, već upisao sigurnu pobjedu.

Kako to obično biva u politici, pritom se političarima dogodi i gaf, pa je tako na šaljive komentare naišla objava na društvenim mrežama ogranka te stranke u Mjesnoj zajednici Lipac, ko Doboja.

Tu su aktivisti te stranke, kako su naveli, "uredili teniski teren". U stvarnosti su, osim osvjetljenja poligona, zapravo potrošili boju za beton, iscrtavši tenisko igralište. Postavljena je nova mrežica, ali su od poznavalaca ovog sporta već dobili kritike.

Naime, i golim okom je vidljivo da je teren išaran pukotinama, a na nekim mjestima je izbila čak i trava.

"Da je bar postojeće igralište presvučeno najtanjim slojem asfalta, ako je neisplatlivo i skupo bilo postavljanje odgovarajuće teniske podloge. Ovako će biti teško igrati kada loptica udari u tu pukotinu i odskoči ko zna gde", jedan je od komenata "kritičara".

LJ. ĐURIĆ