Kum i kuma bili ljubavnici, pa on prijavio njen nestanak

Policija u Derventi istražuje misteriozni slučaj nestanka M.V. (43). Da je nestala prijavio je njen kum M.B. (55), a sa kojim je zadnjih mjeseci bila u ljubavnoj vezi, saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama portala, ovaj slučaj zbunjuje i inspektore koji rade na njemu, jer sa sigurnošću ne mogu još utvrditi o čemu je riječ.

U Policijskoj upravi Doboj su potvrdili, navodeći inicijale, da je M.B. 23. septembra došao u policijsku stanicu i prijavio da je nestala njegova kuma.

– On je policajcima ispričao da ju je posljednji put vidio 11. septembra kada se udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. M.B. je ispričao kako ona fizički izgleda i šta je taj dan imala od odjeće na sebi – potvrdili su u policiji za Srpskainfo.

Mnogo nejasnoća

Prema saznanjima portala, policija je odmah pokrenula istragu, ali u ovom slučaju postoji dosta otvorenih pitanja.

– Policija je odmah upućena do kuće gdje je ona živjela, u selu Živinice kod Dervente, i potvrdili su da je nema. Istraga je pokrenuta i u toku su provjere šta se u ovom slučaju desilo – kaže naš izvor iz policije.

Inspektori još sa sigurnošću ne mogu utvrditi šta se tačno desilo u ovom slučaju.

– Slučaj je prava misterije za sve u Derventi, jer niko ne zna šta se tačno krije iza ove prijave. M.B. je prijavio da je ona nestala, i to je moguće, odnosno nije isključena mogućnost da je ona negdje odlutala. Međutim, nije isključena ni mogućnost da je ona pobjegla od  M.B. i da se negdje krije – pojašnjava naš sagovornik.

Porodica ćuti

Problem je i što je policija kontaktirala i druge članove porodice nestale žene, ali oni ne žele da sarađuju i da pričaju s policijom.

Izvor portala je pojasnio da su M.B. i M.V. kumovi, te da je početkom ove godine umro njen muž.

– M.B. je tada otišao do nje da joj pomogne nakon suprugove smrti i od tada su njih dvoje u emotivnoj vezi. Međutim, ni u ovoj vezi nisu tekli med i mlijeko. Oboje vole popiti malo više alkohola, pa je često bilo svađa i sukoba između njih – ističe izvor Srpskainfo.

Alkohol

Prema njegovim riječima, upravo je alkohol bio čest motiv svađe i sukoba između njih, pa policija vjeruje da postoji šansa da je ona pobjegla od M.B. i da se negdje krije.

– Inspektorima je čudno što je on ovaj slučaj prijavio tek nakon 12 dana. Da je ranije prijavio svakako bi lakše bilo inspektorima da dođu do određenih tragova i dokaza koji bi mogli pomoći u njenom pronalasku. Ovako je prošlo previše vremena, pa je svima otežan posao – kaže pomenuti izvor.

Mještani Dervente sa kojima smo razgovorali kažu da su svi upoznati sa ovim slučajem i da ih sve podsjeća na neku špansku sapunicu.

– M.B. je poznat kao neko ko voli više popiti, a isto kažu za tu njegovu djevojku. On je navodno bio kum njima na vjenčanju, a ubrzo nakon što je umro njen muž, njih dvoje su završili u ljubavnoj vezi. To je svima bilo čudno, ali i smiješno – ističe ovaj mještanin.

Česti sukobi

Mještani sela iz kojeg je M.V. ističu da su primjetili da je danima nema u kući i da im je to bilo  sumnjivo.

– Znala sam da je u vezi sa M.B. i da je često bilo sukoba između njih. Kod nas se u selu svašta priča. Mnogo je tu sumnjivih stvari oko njega, svi znaju da je volio popiti. Uostalom, što je čekao toliko vremena da prijavi da je nema – kaže jedna od poznanica nestale žene.

Vezana vijest: