Izbor najboljih sportista opštine Srbac biće održan 15. februara

Izbor najboljih sportista opštine Srbac za 2020. godinu biće održan u ponedeljak 15. februara sa početkom u 17 časova u novoj sali Skupštine opštine Srbac, odlučeno je na prvoj sjednici organizacionog odbora ove manifestacije koja je održana u zgradi Opštinske uprave.

Najbolji sportisti biće proglašeni osamnaestu godinu zaredom, u organizaciji Radio Srpca a pod pokroviteljstvom Opštine Srbac.

"Organizacioni odbor je danas imenovao sedmočlani stručni žiri, usvojio odluku o kriterijumima i donio zaključak o raspisivanju javnog poziva koji će biti otvoren od 21. decembra", rekla je direktorica Radio Srpca, LJiljana Koščica.

Ova medijska kuća je zadužena za organizacione pripreme ovog sportskog događaja koji neće izostati i pored epidemioloških mjera uzrokovanih pandemijom virusa korona.

Na manifestaciji će biti proglašeni najbolji aktivni sportisti koji su učesnici sportskih takmičenja na nivou opštine Srbac, Republike Srpske, državnog i međudržavnog nivoa u 2020. godini, zatim najuspješniji sportski radnik, najuspješniji mladi sportista do 18 godina, najuspješniji sportski klub koji je ostvario zavidne rezultate u 2020. godini i najuspješnija mlada ekipa do 18 godina, a predloženo je da se uruče i posebna priznanja zaslužnim pojedincima u oblasti sporta.

Tagovi: