Horoskop za petak, 25. septembar

BIKU DOBITAK, ŠKORPPIJI ZADNJA ŠANSA, RIBA IZAZIVA LJUBOMORU…

OVAN
POSAO: Ukoliko ste stalno u pokretu, moraćete posebno da vodite računa u saobraćaju. Obaveza će biti mnogo i koncentracija vam neće biti na nivou.
LJUBAV: Očekujte poziv osobe koju već dugo niste vidjeli. Neko misli intenzivno na vas pa očekujte da će vam to otvoreno reći.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Pripremate se za velike promjene i vrijeme ćete provesti u planovima o budućnosti. Iznenadni dobitak moći će da vam olakša planove.
LJUBAV: Vratićete se na emotivnu situaciju u kojoj ste bili prije nekoliko mjeseci. Ne možete još uvijek da se otrgnete od prošlosti.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

BLIZANCI
POSAO: Veoma je važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji na poslu. Od vas se očekuje maksimalna predanost i koncentracija.
LJUBAV: Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primjećujete, ali osjeća se usamljeno pored vas.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RAK
POSAO: Trudićete se da saradnike ubijedite u ono što vama odgovara. Ne zaboravite da radite sa ljudima koji imaju mnogo više iskustva.
LJUBAV: Želite da se posvetite jednoj osobi, ali dosta vremena gubite razmišljajući da li bi to bio pravi potez.
ZDRAVLJE: Osjećate se umorno.

LAV
POSAO: Naći ćete se u situaciji da ne možete da riješite problem, ali oslonite se na osobu koja vam je bliski saradnik i ishod će biti pozitivan.
LJUBAV: Bilo bi dobro da nađete način i ubijedite voljenu osobu da je vrijeme da nešto mijenjate u vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA
POSAO: Zadovoljni ste kako se situacija odvija na poslu i jasno vam je da ste zaslužili posebno priznanje. Moguć je kraći poslovni put.
LJUBAV: Pozitivna dešavanja pratiće vas i na ljubavnom planu, a posebno ako ste slobodni. Moguće je poznanstvo sa osobom u znaku Bika.
ZDRAVLJE: Promijenite način ishrane.

VAGA
POSAO: Ne prihvatajte nikakve poslovne ponude kako god da vam se čine povoljnim. Nije pravi trenutak za preduzimanje krupnih koraka.
LJUBAV: Ostavite važne razgovore za neki drugi dan. Sada se potrudite da vrijeme sa voljenom osobom provedete opušteno i bez tenzije.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA
POSAO: Neće biti većih promjena i značajnijih dešavanja na poslovnom planu. Sve se odvija kako ste i navikli.
LJUBAV: Sada je pravi trenutak da pokušate da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se već duže vrijeme dopada. Ako sada zakasnite – zakasnili ste za sva vremena.
ZDRAVLJE: Nema promjena.

STRIJELAC
POSAO: Najvažnije je da se vaše ideje dopadnu onima koji odlučuju o vašem napredovanju. Potrudite se da ispunite njihove zahtjeve.
LJUBAV: Nećete biti posebno raspoloženi za razgovor, a partner po ko zna koji put će imati iste pritužbe na vaše ponašanje.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

JARAC
POSAO: Konsultujte se sa starijim kolegama o svemu što vam nije jasno. Nemojte se ustručavati jer inače možete da zakomplikujete situaciju.
LJUBAV: Voljena osoba je raspoložena za izlazak i druženje i ne bi bilo loše da prihvatite njenu ponudu.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VODOLIJA
POSAO: Ovo je povoljan trenutak za zaključivanje nekih ugovora, a možete očekivati i neki priliv novca na koji već dugo čekate.
LJUBAV: Svjesni ste toga koliko pažnje skrećete na sebe, međutim, niste spremni na neke promjene i zadovoljavate se flertom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RIBE
POSAO: Ovo je veoma povoljan trenutak za završavanje nekog obimnog posla. Osjetićete veliko olakšanje na kraju radnog dana.
LJUBAV: Ustručavate se da pokažete svoja osjećanja i trudite se da kod partnera izazovete ljubomoru. Razmislite da li je to pametno.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima

Tagovi: