Gomilao neplaćene kazne, vozio bez dozvole, pa ostao bez kombija

Policija je od M.B. iz Modriče oduzela „folksvagen transporter“ jer je vozio bez vozačke dozvole, a kontrolom je utvrđeno da je riječ o osobi koja ima više neplaćenih kazni za prekršaje.

- Policijski službenici Policijske stanice Srbac „folksvagen transporter“ kontrolisali su 20. marta. Izvršenom kontrolom je utvrđeno da vozač M.B. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. On je počinio prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, gdje su propisane zaštitne mjere, a vozilo je privremeno oduzeto-saopštila je Policijska uprava Gradiška.

Napominju da je M.B. višestruki povratnik u izvršenju prekršaja i koji ima veći iznos neplaćenih novčanih kazni u Registru novčanih kazni.

Protiv njega će Odjeljenju za prekršaje Osnovnog suda Gradiška biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja.

Policijska uprava Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa kontrolama učesnika u saobraćaju, te apeluje na sve  da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobaćaja na putevima u BiH.

Tagovi: