Dodik ispunio obećanje: Helikopterom na stranački skup (FOTO/VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik ponovo koristi usluge Helikopterskog servisa Republike Srpske za stranačke potrebe. Dodik je danas helikopterom Republike Srpske otišao u Teslić na stranačko okupljanje.

Dodik je, kao i u julu ove godine, sletio na pomoćni teren stadiona „Radolinka“. Tada je u Teslić stigao sa potpredsjednicom SNSD-a Željkom Cvijanović i članom Izvršnog komiteta SNSD-a Zoranom Tegeltijom.

Dodik je danas sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću održao predizborni skup u mjestu Đulić, u naselju Kruškovice, a nakon toga je posjetio i lokalnu fabriku antena. Članovi teslićkog odbora i sipmatizeri SNSD-a okupili su se danas na gradskom trgu u Tesliću na kojem čekaju Dodikov dolazak.

Na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS, koja je održana 7. septembra ove godine, Dodik je, odgovarajući predsjedniku SDS-a Mirku Šaroviću na optužbe o korišćenju javnih resursa u stranačke svrhe, rekao da će i dalje letjeti helikopterom.

„Ja ću i dalje da idem helikopterom. Naći ću način. Zakažem načelnika opštine, a poslije odem na miting. Smatram da imam pravo na to“, poručio je tada Dodik.

G. Dakić