Dnevni horoskop za 17. avgust 2022. godine

Ovan

Dnevni horoskop za 17. avgust 2022. vas upozorava na neki problem na poslu, koji će se pojaviti negdje gdje uopšte to niste očekivali! Riječ je o nečemu za šta ste mislili da je završeno, ali odjednom će "isplivati" na površinu i napraviti vam haos. Popodne ćete biti bez energije, ali isplanirajte romantično veče s partnerom i opustite se zajedno.

Bik

Vaš dnevni horoskop predviđa neobičan razgovor, koji će vas natjerati da se zapitate da li su stvari u životu onakve kakvim vam se čine. Vaša filozofska crta će danas proraditi i omogućiti vam da sagledate neko pitanje koje vas muči iz novog ugla. Budite oprezni s novcem danas! 

Blizanci

Dnevni horoskop za 17. avgust vam donosi mnogo uzbuđenja, odjednom su svi oko vas raspoloženi za avanture. Pravite plan koji vas ispunjava iščekivanjem, kao da će se konačno dogoditi nešto o čemu maštate. Ako niste u vezi, neko misli na vas ali ne zna kako da vam priđe. 

Rak

Tek je početak radne nedjelje, a vi biste da se provodite kao da je vikend! Razlog tome je i nova simpatija, neko vam se dopada i planirate cijeli izlazak kako biste sreli tu osobu. Budite spontani i opušteni i ostvarićete svoj cilj!

Lav

Vaš horoskop za 17. avgust predviđa divan dan, ispunjeni ste kreativnošću i ambicijama i prosto blistate. Uspjeh je zagarantovan, a možda je trenutak i da "uhvatite" nadređenu osobu i popričate o vašoj budućnosti. U ljubavi vam uskoro stiže lijepo iznenađenje, samo morate malo da budete strpljivi!

Djevica

U vašoj prirodi je da volite red i urednost, a odjednom shvatate da ste se okružili nepotrebnim stvarima, možda čak i ljudima. Vrijeme je za raspremanje, rasteretite svoj životni prostor, ali razmislite i koja osoba u vašem okruženju vam možda više uzima, nego što zauzvrat daje. Pazite se previše hladnih pića.

Vaga

Ponosni ste na sebe danas jer ste smislili vrlo kreativno rješenje za neki problem koji je trajao nedjeljama i stalno vas opterećivao. Neka vam to bude inspiracija, ne morate uvijek da se pridržavate pravila, posebno ako vam unutrašnji osjećaj kaže šta bi bilo najbolje za vas. U ljubavi, pokažite više strasti!

Škorpija

Ljubavni horoskop za 17. avgust vam je odličan, ako ste u vezi, dobićete potvrdu da je čvršća i jača nego ikada. Ako pak još uvijek tražite partnera, danas su vam zvijezde naklonjene kada su nova poznanstva u pitanju. Prijaće vam da se malo odmaknete od kompjutera i vratite se u stvarni svijet.

Strijelac

Dnevni horoskop za 17. avgust vam predviđa da ćete pomalo "zabušavati". Toliko je uzbuđenja i prilika oko vas, zašto biste morali samo da radite? Ipak, budite oprezni da vam od silnog sanjarenja ne promakne nešto važno.

Jarac

Neko od vaših prijatelja ima dilemu, a vi ćete im najbolje pomoći da je riješe. U pitanju je situacija vezana za ljubav, a vi ste imali vrlo sličnu i osjećaj vas ne vara po pitanju toga šta bi ta osoba trebalo da uradi. Vi volite kada vas drugi pitaju za savjet, pa budite danas na raspolaganju, to će vas ispuniti pozitivnom energijom. 

Vodolija

Novčani horoskop za 17. avgust vam nije dobar, nikako nije dan za velike troškove ili ulaganja. Ako razmišljate o većoj kupovini, obavezno je odložite za vikend! Ako se bavite fizičkim aktivnostima, danas pripazite na koljena da se ne biste povrijedili.  

Ribe

Vaš dnevni horoskop za 17. avgust predviđa vam ljubavnu dilemu. Ako se osjećate kao da ste zapali u rutinu, kao da ne znate gdje vaša veza ide dalje, predstoji vam duboko razmišljanje i vaganje. Srce vam već govori šta da uradite, samo je važno da ga poslušate.

mondo.ba

Tagovi: