Dnevni horoskop: Bik očajan zbog para, Blizanci se svađaju sa kolegama

OVAN

 

Imate lošu saradnju sa kolegama. Ne uspjevate da nađete zajednički jezik niti rješenje za poslovne probleme. Niste sigurni u emocije voljene osobe. Pravite problem tako gde ga nema. Što se tiče zdravlja razdražljivi ste.

 

BIK

Finansijka situacija nije onakva kakva bi želeli da bude. Nedostaje vam finansijska sigurnost . Razmišljate šta da uradite povodom ovog problema. Emotivno ste u potpunosti ispunjeni. Na polju zdravlja prisutni su problemi sa hormonima.

 

BLIZANCI

 

Ne uspjevate da nađete zajednički jezik sa kolegama. Ideje koje smatrate genijalnim, druga strana sa gnušanjem odbija što vam smeta. Osobi koja vam se dopada ne uspjevate da priđete. Zdravlje je solidno.

 

RAK

 

U nezgodnoj ste situaciji na poslu. Nadređeni želi vaše mišljenje o njegovim idejama koje vam deluju diletantski. Iznenadno poznanstvo budi u vama potisnute emotivne potrebe. Stigao vas je umor.

 

LAV

 

Prilično ste vrijedni i ambiciozni. Radite na rješavanju starih problema i sigurni ste da ste na pravom putu da ih riješite. Simpatija vas smara pričom i odbijate prijedlog da se nađete. Osjećate da vam je potrebno da se dobro odmorite.

 

DJEVICA

 

Dobijate novu poslovnu ponudu. Toliko ste oduševljeni njome pa je prihvatate odmah. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Davno niste sreli osobu koja vam se dopadal na prvi pogled. Cirkulacija nije najbolja.

 

VAGA

 

Fokusirani ste na uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima. Komunikacija nije najbolja, ali vi na suptilan i uporan način uporno gurate ka svojim ciljevima. Emotivno ste nezadovoljni. Imate utisak da je odnos ušao u kolotečinu. Zdravlje je dobro.

 

ŠKORPIJA

 

Ne dopada vam se situacija na poslu. Prinuđeni ste da odradite obaveze na način koji vam se ne dopada. Jedina stvar koja vas čini srećnom je tajna veza. Nestrpljivo čekate sastanak. Zdravlje je solidno.

 

STRIJELAC

 

Očekuju vas problemi sa finansijama. Oni će negativno da se odraze i na poslovne planove. U emotivnom smislu nemate nikakva očekivanja niti aspiracije. Prija vam samoća. Što se tiče zdravlja moguć je disbalans hormona.

 

JARAC

 

Prilično ste tvrdoglav i ne uspjevate da postignete poslovni dogovor. Riječ kompromis nije u vašem rječniku. Emotivno ste zadovoljni. Imate potrebu za intenzivnim odnosom. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.

 

VODOLIJA

 

Potrebna vam je pauza od obaveza. Imate utisak da su sve brige na vašim leđima. Partner ne razumije kako vam je. Zbog toga odlažete sastanak sa njim. Duhovno ste klonuli i u suštini vam najviše treba odmor.

 

RIBE

 

Nepovoljnu poslovnu situaciju prihvatate suviše lično, kao da ste isključivo vi odgovorni za neuspeh. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba prepoznaje vaše neraspoloženje i pokušava da vas ohrabri. Umorni ste.

Tagovi: