Banjalučka policija: Identifikovano sedam maloljetnih aktera obračuna

Policijska uprava Banjaluka potvrdila je da je identifikovano sedam maloljetnika koji su juče učestvovali u obračunu u ovom gradu.

"Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa događajem koji je prijavljen juče oko 14 časova, odnosno u vezi sa narušavanjem javnog reda i mira od strane više maloljetnih lica u Banjaluci na parking prostoru kod 'Male pijace' u naselju Borik, a ne u dvorištu osnovne škole kako su mediji objavili", navela je banjalučka policija.

Kako dodaju, operativnim radom policajci su utvrdili da je u narušavnjanju javnog reda i mira učestvovalo više maloljetnih lica, od kojih je sedam identifikovano.

"Dva maloljetna lica su povrijeđena i ljekarska pomoć im je ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekli su iz Policijske uprave Banjaluka. 

Sve mjere i radnje, kako naglašavaju, preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a o svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad Banjaluka.

nezavisne.com

Tagovi: