Autosjedalica za svako dijete u RS

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske u saradnji sa AMD ”Srbac” poziva sve roditelje, koji su u mogućnosti, da budu dio preventivne aktivnosti pod nazivom “Autosjedalice za svako dijete u Republici Srpskoj”, tako što će dostaviti auto-sjedalice koje im više nisu potrebne.

“Ukoliko je vaš mališan prerastao auto-sjedalicu, možete dostaviti u prostorije AMD-a u Srpcu koje se nalaze na spratu u zgradi Vatrogasnog doma u Srpcu svakim radnim danom od 9 do 14 časova i time ostvariti pravo na besplatan članski `Paket ekstra` AMS-a Republike Srpske i dodatne pogodnosti u osiguravajućim društvima `Dunav osiguranje` i `Euros osiguranje`”, poručuju iz AMD Srbac .

“Ova humanitarno preventivna akcija sprovodi se s ciljem da se svako dijete u RS prevozi bezbjedno i da se podigne svijest da autosjedalica ne služi da ne biste platili kaznu za ne korištenje, nego prije svega da se zaštite đeca u saobraćaju. Roditelji koji nisu u mogućnosti da kupe autosjedalicu, a žele da je besplatno koriste mogu se prijaviti na sajtu Auto moto saveza Republike Srpske i podnijeti zahtjev da dobiju odgovarajuću autosjedalicu prema uzrastu đeteta” kažu u Auto moto društvu Srbac.

Uključite se u akciju i učinite dobro đelo, poklonite svoju autosjedalicu ako je više ne koristite, neka se i druga djeca prevoze sigurno.
AMS RS na svojoj stranici www.ams-rs.com postavio je online zahtjev za besplatno korišćenje autosjedalice.

Kontakt telefoni AMD Srbac: 065-386-002 i 066-069-619.

Tagovi: