Dnevni horoskop: Iskoristite dan za druženje

Saznajte kome danas ''radi'' intuicija, ko je pun entuzijazma, a kome je vrijeme da razmisli o promjeni karijere.
 
Ovan
Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedjelje ili čak mjeseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana. Ako vam ideja i dalje bude zanimljiva, krenite u realizaciju.
 
Bik
Entuzijazam koji osjećate daje vam optimističan pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizicka energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-ci, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže u ovoj aktivnosti.
 
Blizanci
Danas bi možda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Zaključci do kojih dođete će vas možda zauvijek promijeniti! Ne zaboravite da napravite bilješke.
 
Rak
Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor.
 
Lav
Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To će dovesti do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere.
 
Djevica
Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenadeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme.
 
Vaga
Nove ideje mogu vas motivisati da pozovete prijatelja na razgovor. Podijelite svoja iskustva, a saslušajte i njegovu stanu priče. Možda neke stvari neće odmah imati smisla. Zapišite ih i pogledaje kasnije, biće vam jasnije.
 
Škorpija
Poziv na socijalni dogadaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa drugim ljudima i fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć.
 
Strijelac
Duhovno prosvjetljenje koje ste imali u posljednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podijelite svoja iskustva na ovaj nacin. Osjećate se zdravo i puni ste energije. To će vas tjerati naprijed.
 
Jarac
Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posjetite događaj koji vas oboje zanima.
 
Vodolija
Možda ćete imati napet san večeras koji će vam djelovati skoro kao proročanstvo. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko. To što osjećate je pozitivo i ne morate se brinuti.
 
Ribe
Predavanje kojem ćete prisustvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati.

Tagovi: