Bruka: Službenim automobilom skoro do recepcije u bolnici

Bahatost vozača službenog automobila jednog od naših političara, koji je vozilom došao do pred sami ulaz u bolnicu na Paprikovcu i pri tome zakrčio ulaz vozaču Hitne, danas je zgrozio građane koji su se u našli na licu mjesta.

Očevici kažu da je u vozilu bio samo vozač, nije vozio nikoga od državnika, te je sa knjižicom i papirima u ruci otišao kod doktora, a automobil na ulazu ostavio skoro 40 minuta.

Iskreno, malo je falilo da do prvog sprata uđe autom. Stajao sam pored portira kada se sve to dešavalo, on ni prstom nije mrdnuo. Inače sklanja taksiste, ubrzava one koji se zadržavaju ispred ulaza, iako stanu samo da bi bolesni ljudi izašli pred samim ulazom, a ovom vozaču ni riječ nije rekao“, kaže čitalac portala Mojabanjaluka.info.

Dodaje da je zatim došao vozač Hitne koji nije mogao ući u svoje vozilo kako bi oslobodio mjesto za sljedeću Hitnu koja dolazi.

„Svakakve psovke je izgovorio u ljutnji i na kraju je ušao kroz suvozačeva vrata. Koliko bahat i bezobrazan čovjek mora biti, da u već haotičnom stanju ispred UKC stane na mjesto koje nekom možda život znači i odlazi da obavi privatne poslove, službenim vozilom, koje mi svi plaćamo. I, na sve to, staje tik uz kola Hitne pomoci koja isto tako nekom trebaju život da spasu“, pita se naš čitalac.

Tagovi: