Jedinstvo domaćin finala Kupa BiH

Sve je spremno za 13. finale KUP-a BiH u ženskoj odbojci. Domaćin ovogodišnjeg turnira biće ekipa Bimal Jedinstvo, višegodišnji osvajač i branilac trofeja u ovom takmičenju.

Brčanske princeze u polufinalu snage će odmjeriti sa odbojkašicama Smeča iz Lukavca. Iako protivnik dolazi iz nižeg ranga takmičenja, u Jedinstvu poručuju da nema opuštanja.

"Iako ekipa Lukavca dolazi iz nižeg ranga takmičenja, to je ekipa koja je sastavljena, prva postava od djevojaka iz Premijer lige, od kojih su čak tri cure igrale prošle godine finale KUP-a BiH ovde u Brčkom.Tako da ne smijemo se opuštati. To je ekipa koja je izborila nastup u Premijer ligi sledeće sezone” kaže trener ŽOK Jedinstvo, Smail Pezerović.

"Atmosfera je super. Hvala Bogu niko nije povrijeđen, sve smo zdrave” kaže odbojkašica Ivana Radović.

U drugom polufinalu sastaće se Gacko i Kula iz Gradačca. Oba meča igraju se u subotu, dok je finale dan kasnije.

"U subotu,10.marta od 17 časova igra se prva polufinalna utakmica, a u nedelju od 16.30 finalna utakmica.Tako da ovom prilikom pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu da nas podrže u našim namjerama i da zajedno slavimo poslije još jednu titulu” kaže sportski direktor ŽOK Bimal Jedinstvo, Saša Grekulović.

Utakmice finala Kupa BiH igraće se u dvorani gimnazije Vaso Pelagić, a ulaz na sve mečeve je besplatan. Ovaj sportski događaj ujedno je i dio programa obilježavanja Dana Distrikta.

(ATV)

Tagovi: